стрічка

Лікар із Гощанщини отримав житло в Острозі

18 Грудня 2019, 17:35
Лікар із дружиною 2689
Лікар із дружиною

В Острозі відкрили гуртожиток для медиків, в якому проживатиме лікар-анестезіолог із Гощанщини Назарій Заїка.

Про це повідомляє сайт Район.Острог.

У середу, 18 грудня, гуртожиток офіційно відкрили, а його перші мешканці змогли побачити, де проживатимуть. Будівля містить 6 кімнат і розрахована на 9 мешканців (три одномісні і три двомісні (сімейні)) кімнати).

Виступає Віталій Ундір
Виступає Віталій Ундір

 

Нині в новий гуртожиток заселиться двоє лікарів-анестезіологів – Назарій Заїка з дружиною та Олександра ЦимбалюкЛікар каже, що винаймати квартиру в Острозі для молодої сім’ї дуже складно й не дешево, тому надзвичайно тішиться, що матиме таке житло.

Медики Острозької ЦРЛ у новому гуртожитку
Медики Острозької ЦРЛ у новому гуртожитку

Подружжя Заїк оглядає майбутнє помешкання
Подружжя Заїк оглядає майбутнє помешкання

Оглянути результати багаторічної роботи завітали представники влади області, міста і району. 

Головний лікар Острозької центральної лікарні Василь Веляник наголосив, що гуртожиток – це один зі способів затримати в лікарні молодих перспективних фахівців.

Депутат Рівненської облради Віталій Ундір свою чергою підкреслив, що ідею звести таке житло для медиків перейняли в Польщі. Для того, аби молоді фахівці лишалися в Острозі, злагоджено працювали різні "покоління" владної вертикалі. 

Усі охочі змогли оглянути будівлю. Це двоповерховий будинок, житлова площа якого становить 80,9 м.кв. Житлові кімнати розташовані на другому поверсі. Для майбутніх медиків обладнані кухня й санвузли. У кімнатах є потрібні меблі. Це все входило в проєктну вартість будівництва. Молоді лікарі заселяться в своє житло ще до новорічних свят. До речі, мешкатимуть там безоплатно.

1
Одна з кімнат
Одна з кімнат

Зовнішній вигляд будівлі
Зовнішній вигляд будівлі

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024