стрічка

У Тучині нагородили працівників органів місцевого самоврядування

17 Грудня 2019, 17:34
1191

У Тучинській сільській раді привітали та нагородили працівників органів місцевого самоврядування.

Про це йдеться на сайті видання Рідний край.

В актовій залі сільської ради відбулися урочистості, на які запросили працівників виконкому сільської ради, місцевих депутатів, а також голів попередніх скликань сільської ради й депутата Гощанської районної ради Степана Вознюка.  

Олександр Поліщук, голова Гощанської районної ради, привітав працівників органів місцевого самоврядування. Він вручив Тучинському сільському голові Володимирові Кирильчуку Почесну грамоту районної ради й побажав усім присутнім здоров’я, професійних успіхів, миру в домівках і в Україні.

Численні грамоти Володимир Кирильчук вручив працівникам виконкому, депутатам й подяки колегам-головам, які очолювали Тучинську сільську раду попередні скликання. Також нагородив Василя Сачука, Павла Ткачука, Миколу Мичака, Юрія Мартинюка.

Подякували теж депутату Гощанської районної ради Степану Вознюку. Він не є депутатом від цього округу, однак чи не щодня буває в Тучині й цікавиться проблемами місцевих мешканців й допомагає.

Працівників Тучинської сільської ради привітали колишні голови сільради Микола Мичак і Юрій Мартинюк

У своєму виступі Юрій Мартинюк пригадав людей, які доклали багато зусиль для становлення Тучина. Це Ганна Щербак, яка власне ініціювала будівництво самого приміщення сільської ради, Микола Зінчук, який був справжнім господарем Тучинської сільської ради, Людмила Будько – секретарка сільради Людмила Будько.

«Це та людина, яка оберігала, оберігає і буде оберігати всі таємниці Тучинської сільської ради, – жартома зауважив Юрій Мартинюк. – Це справді професіонал свого діла»




Піснями привітали усіх гостей учениці Тучинської школи Юлія Пацкова, Анна Дмитрук, Надія Янчук, ансамбль місцевого Будинку культури. Ведучими на святі були головна бухгалтерка Оксана Гирак і провідна фахівчиня із соціальної роботи Вікторія Дмитрук. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024