стрічка

Як у Гощі на тренінгу жінки вчились себе самопрезентувати

09 Грудня 2019, 20:26
Учасниці та тренери заходу 1381
Учасниці та тренери заходу

В Open Hub у Гощі минув тренінг «Ефективна самопрезентація та командна робота», на який завітали викладачі із Острозької академії.

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради у Facebook.

Захід був організований ГО «Діями – платформа жіночих ініціатив» (в рамках реалізації громадського бюджету), лідеркою якої є випускниця Острозької академії Наталія Калька.



Тренінг поділили на дві частини.

Перший спікер, Сергій Штурхецький, розповів про ефективні методи комунікації, складання ключових повідомлень і навіть більше - він навчав вмінню коректно та правильно говорити по телефону. Слухачки мали змогу попрактикуватись у ролі ініціаторів громадських питань, при цьому вчилися правильно та структуровано складати свій посил до аудиторії. На завершення першої частини заходу, кожна з учасниць представляла себе у формі виступу. Такими діями Сергій допоміг учасницям виходити із зони комфорту та вчитися правильно подавати інформацію на публіку.

Якщо перша частина тренінгу стосувалася мистецтва спілкування та побудови зв'язків, то друга зачепила внутрішній стан, а саме пізнання себе, своїх можливостей та шляхів їх прояву. Галина Гандзілевська зуміла створити серед учасниць невимушену атмосферу щирих розмов та глибокого самопізнання кожної жінки. Було все - від занурення у дитячі забавки з малюнками та іграшками до серйозних розмов і підняття важливих тем командної роботи та згуртованості в колективі.

«Завдяки невгамовній діяльності Наталії Кальки, випускниці Острозької Академії, мій чарівний клубок психологічного досвіду розплутували з прекрасними,творчими і натхненними дівчатами Гощі. Саме в цій місцині колись давним-давно відвідувала дитячий садочок і вперше закохалась...ресурсне, світле місце. Відкрила для себе й харизматичного тренера Сергія Штурхецького... «зустрічі й прощання», прощання й зустрічі, куди поведе мій клубок далі?», – пише у своєму дописі у Facebook Галина Гандзілевська.

Наприкінці тренінгу кожна з присутніх склала лист з власними побажаннями на наступний рік. 


Читайте також: Викладачі з Острозької академії завітають на тренінг у Гощу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024