стрічка

Почесними грамотами та святковим концертом у Гощі привітали військовослужбовців

08 Грудня 2019, 14:26
Військові та керівництво району 1106
Військові та керівництво району

З нагоди Дня Збройних Сил України за участі керівництва району у Гощі привітали військовослужбовців.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у Facebook.

За добросовісне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, військову дисципліну та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України Почесними грамотами РДА та районної ради нагородили:

Юрія Івчика, лейтенанта, старшого офіцера відділення призову Гощанського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Івана Рябоху, сержанта, старшого водія відділення забезпечення Гощанського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

«Лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, хто такий захисник України. І це тепер назавжди. Збройні сили – це ті формування, які сьогодні тримають нашу державу в єдності та цілісності, ті, за кого ми щоденно молимось. З 2014 року ми пережили дуже складні часи: це Савур-Могила, Луганський та Донецький аеропорти, Іловайський та Ізваринський котли, Дебальцеве... Пережили дуже багато страшних боїв та людських втрат. Вдячний кожному захиснику за героїзм, відвагу і справжній український бойовий дух!», – наголосив у своєму виступі заступник голови РДА Тарас Гоменюк.

1

Гостей заходу вітали святковим концертом керівники та вихованці Гощанської районної школи мистецтв.


Читайте також: Як в Гощі обговорювали актуальні проблеми селища і що вирішили.
 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024