стрічка

Учні й педагоги з Бугрина завітали на екскурсію до Рівненської поліції

07 Грудня 2019, 14:39
Школярі на екскурсії 1010
Школярі на екскурсії

Діти із Бугрина вивчали правила безпечної поведінки у поліції міста Рівне.

Про це йдеться на сайті Національної поліції у Рівненській області.

До Головного управління Національної поліції в Рівненській області завітали учні та педагоги Бугринського НВК, що у Гощанському районі.

На один день школярі перейняли функції керівництва місцевої ОТГ та, користуючись нагодою, вирішили вдосконалити свої уміння та навички із знань безпеки життєдіяльності.


Поліцейські із вибухотехнічної служби спочатку демонстрували зразки небезпечних предметів. Також розказали дітям про те, як поводити себе у випадку виявлення підозрілих предметів. 

Школярі дізналися про специфіку роботи окремих підрозділів поліції, познайомилися із роботою операторів спецлінії «102», де реєструють повідомлення та направляють екіпажі поліції на місце події. 


У ситуаційному центрі ГУНП діти із захопленням дивилися за роботою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто». На широких екранах діти бачили, як пішоходи порушують правила дорожнього руху, перебігаючи дорогу де заманеться.

 Цікавий екскурс відбувся і у відомчому музеї ГУНП, де керівник Олександр Бойко розповів дітям про забезпечення правоохоронцями безпеки громадян у різні історичні епохи.

«Доступно, цікаво, пізнавально та весело» — говорили вчителі. «Круто», — висловлювали свої враження діти. 



Читайте також: Школярі із Гощанщини здобули перемоги в обласному етапі конкурсу імені Шевченка.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024