стрічка

У Тучинській спеціальній школі у Щедрий вівторок позмагались в естафетах

04 Грудня 2019, 15:16
Шкільні змагання 1598
Шкільні змагання

Учні Тучинської спеціальної школи взяли участь у шкільних змаганнях у Щедрий вівторок.

Про це йдеться на сторінці Спорт для всіх Рівненщини у Facebook.

Захід відбувся третього грудня в Тучинській спеціальній школі, бо саме в цю дату проходить Всеукраїнський день добрих справ#GivingTuesday – всесвітній рух, і минулого року Україна долучилася до нього офіційно #ЩедрийВівторок.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підтримали ініціативу. Вони завітали з оновленою спортивною програмою до учнів комунального закладу Тучинська спеціальна школа.

Такі зустрічі можна назвати традиційними, оскільки вже понад десять років у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» КЗ«ОЦФЗН «Спорт для всіх» проводить для вихованців спеціальних закладів цікаве і активне дозвілля.

Після короткого ознайомлення з умовами проходження естафет, шість команд-учасниць перейшли до стартів, змагались команди у шести спортивних естафетах.


Після змагань дітей нагородили. Перемогла в естафетах команда «Динамо». Крім того, були відзначені переможці конкурсу малюнка на спортивну тематику, що напередодні проходив у школі. На згадку про Всеукраїнський день добрих справ та для подальших тренувань з волейболу, діти отримали від організаторів м’яч.

1
Нагородження
Нагородження

На завершення заходу всі учасники отримали сувеніри від Рівненського обласного відділення НОК України. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024