стрічка

Ветерани районної організації Гощанського району взяли участь у конференції

19 Листопада 2019, 19:32
Учасники конференції 1395
Учасники конференції

Відбулася звітно-виборча конференція районної організації ветеранів Гощанського району.

Захід проходив 14 листопада, як повідомляють на сторінці Гощанської районної ради у мережі Фейсбук.

Участь взяли голова районної ради Олександр Поліщук, голова ради районної організації ветеранів Мілія Музичук, голова Рівненської обласної організації ветеранів Олександр Ковальчук, Гощанський селищний голова Микола Панчук та делегати від первинних ветеранських організацій району та ЗМІ.
Розпочалася конференція хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих військових АТО та померлих ветеранів.

Голова районної ради привітав учасників звітно-виборної конференції. 

«Соціальний захист ветеранів війни є одним із головних пріоритетів у роботі районної влади. Тому і надалі спрямовуватимуться зусилля на те, аби ветерани почували себе захищено у нашому районі, отримували вчасну соціальну допомогу, були оточені увагою і підтримкою влади та громади Гощанщини», – відмітив у своєму виступі Олександр Поліщук.


Також голова райради подякував за сумлінну працю голові ветеранської організації Музичук Мілії Нургаязівній та вручив їй грамоту районної ради за сумлінну працю, активну трудову діяльність, патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху.

У рамках проведення конференції голова ради організації ветеранів Мілія Музичук прозвітувала про проведену роботу ради районної організації ветеранів (листопад 2015-2019 рік), озвучила головні її напрямки на наступний період.

Після обговорення відбулося обрання голови ради ветеранів району. Одноголосно цю роботу знову довірили Мілії Музичук.






1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024