стрічка

У Бугринській ОТГ працювали рятувальники

16 Листопада 2019, 16:28
709

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, а також недопущення травмування та загибелі на них громадян співробітниками 16-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору на території  Бугринської ОТГ Гощанського району.

Рятувальники в громаді працювали у п'ятницю, 15 листопада, повідомляє Гощанський РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Працівники Держслужби з НС розповіли мешканцям статистику пожеж в житловому секторі області та району, причини їх виникнення та порядок дій під час надзвичайних подій.


 

Під час відпрацювань рятувальники особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки, а саме було доведено заходи безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів та пічного опалення під час зниження  температури в осінньо-зимовий період. Слід зазначити, що рятувальники звернули  увагу на неблагополучні, багатодітні сім’ї та одиноких людей похилого віку.


 

В ході відпрацювань всім громадянам було вручено пам’ятки про заходи пожежної безпеки та проведено відповідні інструктажі. Разом з тим рятувальники звернули увагу  на стан та справність протипожежного водопостачання в сільських населених пунктах Бугринської ОТГ, провели роз’яснювальну роботу, щодо обрізання гілок дерев для оперативного та безперешкодного руху пожежно-рятувальної техніки до місця можливого виникнення надзвичайної ситуації чи пожежі.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024