стрічка

Жителям Гощанського району пропонують роботу у різних сферах

11 Листопада 2019, 16:40
Фото ілюстративне 2337
Фото ілюстративне

Гощанська районна філія обласного центру зайнятості активно співпрацює з соціальними партнерами, органами місцевого самоврядування, у напрямку забезпечення зайнятості сільських мешканців. На Гощанщині нині є кількадесят вакансій на різні посади та професії.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр зайнятості.

Гощанська районна філія ОЦЗ проводить виїзні інформаційно-консультативні заходи «Робота шукає вас» у населених пунктах району аби залучити безробітних та незайнятих осіб. Нещодавно за сприяння сільських рад такі зустрічі відбулись у Майкові та Русивлі.

Директор філії Петро Зубкевич розповів присутнім про послуги, які надає Служба зайнятості: презентував діаграми, графіки та фото. Учасників заходу зацікавила інформація про вільні робочі місця на підприємствах району, одне з них – ТОВ «Фапомед Україна». Керівниця кадрової служби Ірина Петрук з допомогою мультимедійних засобів презентувала це підприємство. 

«Фапомед Україна» – єдина в Україні компанія з іноземними інвестиціями, яка виробляє одноразовий медичний одяг. Виготовлення виробів медичного призначення здійснюють на спеціалізованому обладнанні провідних фірм Німеччини, Японії та Франції. Сьогодні фабрика потребує швачок. Режим роботи 2-х змінний: (06:00 - 14:00 та 14:00 - 22:00), субота та неділя – вихідні. Довіз до місця роботи і з роботи безкоштовний транспортом підприємства.

За довідками з питань працевлаштування звертайтесь у Гощанську районну філію Рівненського обласного центру зайнятості: смт Гоща, вул.С.Наливайка, 50; e-mail: [email protected].

Телефонуйте за телефоном: (03650)-21057, 096-878-31-51.

Читайте також: Жителям Гощанщини пропонують роботу комірника та електромонтера

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024