стрічка

Гощанські жінки взяли участь у зустрічі в сусідньому районі

19 Жовтня 2019, 14:55
772

У залі засідань Корецької міської ради відбулася зустріч активних жінок Корця з керівницями жіночих громадських організацій міста Новоград-Волинськ та селища Гоща.

Зустріч відбулася 18 жовтня з ініціативи міської голови Людмили Дмитрук. Говорили на тему «Жінка в родині, жінка у владі, жінка в суспільстві». Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

У вступному слові Людмила Дмитрук підкреслила важливу місію жінки, ціль існування та значення її активності для сім’ї та суспільства. Міська голова вказала на мету зібрання – сприяти громадській активності корчанок та створенні жіночої ради міста для реалізації спільних ідей та проектів.                     

У заході взялиу участь представниці із Житомирщини –  голова ГО «Новоград-Волинська міська організація жінок» Лариса Шутова, та членкиня організації  – Лариса Капчинська, директорка Новоград-Волинської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 5, із сусідньої Гощанщини – Наталія Калька, голова Гощанської ГО «Платформа жіночих ініціатив «діями».


 

Жінки розповіли про створення та роботу жіночих організацій, їх ініціативи в населених пунктах, поділилися історіями успіху жінок у їхніх громадах та побажали натхнення та творчості корецькому жіноцтву.

У ході обговорень голова жіночого клубу за інтересами «Горлиця» міста Корець Анна Жмура представила роботу корчанок у клубі. 

Громадські активістки висловили думки щодо створення жіночої ради та обрання її голови.


 

Всіх небайдужих корчанок просять підтримати цю ідею та внести свої пропозиції щодо роботи жіночої ради та її очільниці.

Контактна особа в міській раді: Ірина Опанасюк, тел.: 096 626 97 80.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024