стрічка

У Бабині пожежники гасили умовну пожежу в готелі

16 Жовтня 2019, 10:07
932

Гощанські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі у Готельно-розважальному комплексі Оазис «М» у Бабині. Навчання пройшли у вівторок, 15 жовтня  з метою перевірки готовності до реагування служб цивільного захисту району у разі можливої загрози виникнення пожежі.

Про це йдеться на сайті ДСНС у Рівненській області

За викликом адміністрації об’єкту на місце події прибули рятувальники у складі чергового караулу на пожежній автоцистерні. При прибутті до місця виклику встановили, що пожежа виникла на другому поверсі готелю. В складі ланки  було  подано ствол PROTEC на гасіння умовної пожежі. Завдяки чітким та злагодженим діям особового складу чергового караулу працівників ДСНС  умовна пожежа була успішно ліквідована.


Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики Готельно-розважального комплексу Оазис «М», особливості зовнішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті. Після цього співробітники ДПРЧ-16 провели для персоналу практичне заняття щодо дій в разі виникнення пожежі.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024