стрічка

Залишила дитину, щоб піти на побачення: полісмени затримали гощанку, яка замкнула немовля

15 Жовтня 2019, 15:21
1509

Уродженка Гощанщини, яка побила й залишила свого місячного сина в кімнаті соціального гуртожитку в Рівному, повернулася на місце проживання. Її затримали правоохоронці.

Нагадаємо, що 14 жовтня посеред ночі з гуртожитку медики госпіталізували немовля з тілесними ушкодженнями. Матері з дитиною на той момент не було. Зараз хлопчик у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні. За попереднім оглядом у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, двобічну пневмонію та підозру на перелом кісток основи черепа. Немовля додатково обстежують лікарі.

У понеділок, 14 жовтня, близько 14 години 19-річна матір повернулася до гуртожитку. Поліцейські доставили її до відділу поліції для надання пояснень, – про це повідомляють у ГУНП у Рівненській області.

Жінка, якій висувають звинувачення у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною та залишення її у небезпеці, свої дії пояснила сильним душевним хвилюванням через постійний плач дитини. немовля зачинила в кімнаті, бо пішла на побачення. За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за статтею 166 та частиною 2 статті 135 Кримінального кодексу України.

До слова, жінка проживала у Рівному в обласному соціальному гуртожитку, оскільки за місцем реєстрації не було належних умов для проживання із новонародженою дитиною.

Вона має ще одного трирічного сина, якого у неї відібрали та помістили до центру соціальної реабілітації дітей 19 вересня поточного року. Крім того, родина перебуває як неблагополучна на обліку служби у справах дітей, а матір двічі притягували до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП. Нині відносно зловмисниці тривають слідчі дії, за результатами яких вирішуватиметься питання про повідомлення жінці про підозру.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024