стрічка

Гощанщина: керівництво району вручило допомогу матерям загиблих героїв

15 Жовтня 2019, 14:50
919

На передодні  Дня захисника України виконувач обов'язків голови РДА Юрій Ястремський, заступник голови РДА Тарас Гоменюк та мати загиблого бійця АТО (Дмитра Козачонка) Надия Полюхович відвідали матерів, які втратили своїх синів у боях за Україну. Вони зустрілися з матерями Олега Тарасюка з Курозван, Юрія Рудика з Майкова та Миколи Карнаухова з Зарічного.

Про це йдеться на сторінці Гощанської районної державної адміністрація у мережі Facebook.




 

Юрій Ястремський висловив слова вдячності матерям загиблих героїв за неоцінений подвиг заради України, вручив квіти, подарунки та грошову допомогу від ТзОВ «Акріс агро» (керівник Богдан Брикайло).


Юрій Ястремський, Тарас Гоменюк та Надія Полюхович відвідали могили загиблих героїв – Юрія Рудика та Дмитра Козачонка, поклали квіти до могил та хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять бійців, які у боротьбі за українську державність пожертвували власним життям.

А також схилили голови у мовчанні біля пам'ятника загиблим Олегу Тарасюку та Дмитру Козачонку у Курозванах, пам’ятника односельців, які віддали своє життя за незалежність, у Дулібах та біля пам’ятного знака «Борцям за волю України» у Майкові.




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024