стрічка

Футбол на районі: «Садове» намагалося нав'язати боротьбу «Коливані»

13 Жовтня 2019, 15:17
818

У суботу, 5 жовтня, ФК «Садове» у поєдинку 18 туру Чемпіонату Рівненської області на домашній арені приймав клеванську «Коливань» – команду, якій садівчани поступилися у гостьовому матчі першого кола з рахунком 1:2.

Про це йдеться на сайті ФК Садове.

З огляду на нагальну потребу реваншу, а також на те, що представники Рівненського району приїхали на Гощанщину, не маючи ще жодної перемоги в другому колі, вболівальники та гравці Садового цілком закономірно очікували поповнення очкового багажу в цій зустрічі.

Перша половина матчу прийшла за деякої переваги господарів, проте до відверто гольових моментів справа майже не доходила – ні біля одних, ні біля інших воріт. Тому, як часто буває в таких випадках, долю матчу вирішила індивідуальна майстерність окремих гравців.

Для початку, на останній хвилині першого тайму «Коливань» організувала контратаку, яку завершив ударом з лінії карного майданчика Богдан Возняк. Він  закрутив м’яч у дальню дев’ятку і в Станіслава Горніка не було жодних шансів врятувати свою команду – 0:1.

Другу половину зустрічі садівчани почали з величезним бажанням відігратися і відразу ж заробили право на пенальті – Павла Зубарєва у власному карному майданчику звалив Олександр Ващук, екс-гравець ФК «Садове-2». Одинадцятиметровий взявся виконувати Володимир Гайдук, який несильно пробив у правий від себе кут і голкіпер «Коливані» Олексій Слюсар у стрибку цей м’яч «потягнув».

Покарання за втрачений момент прийшло вже через три хвилини, коли Олексій Попик в карній зоні ФК «Садове» отримав діагональну передачу і безхитрісно пробив у ближній кут. Простота рішення цілком себе виправдала, адже м’яч по-зрадницьки прошмигнув між ногами Горніка – і це вже 0:2.

Навіть поступаючись у два голи садівчани повинні були, як мінімум відігруватися. Вже на 54-й хвилині простріл у штрафний майданчик Андрія Оксенюка гравець «Коливані» перервав рукою і головний арбітр матчу Андрій Шевчук удруге вказав на крапку. Бити цього разу пішов Вадим Жак, котрий лівою ногою відправив м’яч у лівий від себе кут, але й цього разу переможцем у дуелі вийшов голкіпер з Клевані.

Після цього гравці ФК «Садове» не залишали спроб відігратися, зокрема, двічі після ударів Богдана Новака (головою) і Анатолія Пархомчука (постріл метрів з тридцяти) сфера потрапляла в поперечину, але відлітала в поле без прикрих наслідків для гостей.

У підсумку, садівчани так і не зуміли «пробити» у цій зустрічі Олексій Слюсаря, який спіймав кураж і зазнали прикрої поразки, котра коштувала їм третього місця. 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024