стрічка

Гоща: олімпійська чемпіонка розповіла школярам, як правильно тренуватись

09 Жовтня 2019, 14:59
1047

У Гощанській гімназії відбулось свято спорту, здоров’я та активного способу життя. До школярів завітала майстер спорту України з вільної боротьби та сумо Юлія Рейвах.

Про це йдеться на сторінці Спорт для всіх Рівненщини у мережі Facebook.

Зустріч відбулась в рамках проєкту НОК України #OlympicLab, який передбачає ряд напрямків.

Учні долучились до однієї із таких тем, як ментальне тренування. Слово «ментальний» походить від латинського mens або mentis, що перекладається як душа, дух. А поняття «ментальне тренування» – це здатність спортсмена мислити, налаштовуватися і теоретично навчатися.

Тому під час зустрічі Юля розповіла дітям про свій шлях у світ спорту, особливості тренувань, участь у різноманітних змаганнях та досягнуті спортивні вершини. Крім того, у присутніх на заході була можливість поспілкуватись та ставити питання гості.
Окрім знайомства з титулованою атлеткою, усі охочі мали можливість взяти участь ще й в інтелектуальній вікторині про Олімпійський рух в Україні, успішних спортсменів-олімпійців та іншу спортивну тематику.
Продовжилось свято спорту «Фестивалем здорового способу життя», де кожен міг випробувати свої можливості в індивідуальних спортивних конкурсах «Кільця», «Скакалка» та «Гімнастичний». На завершення всі найактивніші та найвправніші отримали на згадку пам’ятні подарунки.
Нагадаємо, що в Рівненській області такі заходи організовуються Відділенням НОК України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.
 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024