стрічка

У Гощі з професійним святом привітали рятувальників

18 Вересня 2019, 16:20
У Гощі з професійним святом привітали рятувальників 1063
У Гощі з професійним святом привітали рятувальників

З професійним святом привітали та нагородили гощанських рятувальників.

У вівторок, 17 вересня в Україні відзначають День рятівника, з цієї нагоди у Гощі відбулися урочистості, про це повідомляє Гощанська районна державна адміністрація.

Привітати працівників цивільного захисту України завітали: заступник голови райдержадміністрації Тарас Гоменюк, керуючий справами районної ради Олександр Панчук, голова селищної ради Микола Панчук. 

«Рятувальник – не професія, це покликання. Ви - справжні герої наших днів, утверджуючи добро і милосердя, ви з честю виконуєте покладені на вас завдання. Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії та віддано і сумлінно служитимете обраній справі», - зазначив заступник голови райдержадміністрації Тарас Гоменюк. 

А також нагородив Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради за вагомий внесок у становлення позитивного авторитету пожежної охорони Гощанського району, досягнення позитивних результатів у службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків та з нагоди Дня рятівника провідного інспектора Гощанського районного сектора Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Рівненській області, майора служби цивільного захисту Рабчевського Івана Анатолійовича.

Зі словами подяки за багаторічну, плідну та нелегку працю до своїх співробітників звернувся начальник Гощанського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області Віталій Маркевич та вручив подяки ветеранам пожежної охорони Гощанщини

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024