стрічка

У Гощі провели третій молитовний сніданок

05 Вересня 2019, 18:30
У Гощі провели третій молитовний сніданок 1862
У Гощі провели третій молитовний сніданок

У Гощі провели третій молитовний ранок, де обговорили важливість духовного розвитку.

Про Біблію, як головну книгу знань у четвер, 5 вересня говорили  представники різних конфесій на духовному ранку в Гощі. Про це повідомляє Гощанська районна державна адміністрація.

Молитовні сніданки – це традиція багатьох демократичних країн світу. Їх вже протягом 65 років проводять у США, Німеччині, Великої Британії тощо. Спільна молитва дає змогу об'єднати навколо духовних цінностей політиків, дипломатів, підприємців, громадських діячів.

У Гощі молитовний сніданок відбувся уже втретє. У приміщенні Гощанського районного об’єднання культури й дозвілля зібралися представники духовенства, влади, громадських організацій, галузі культури, освіти, громадські активісти та учні.

Основне посилання зустрічі: Біблія – це духовний путівник, який допомагає зрозуміти Божий спосіб мислення.

«Старий Заповіт – це інструкція по виживанню народу і нації, а Новий Заповіт – це інструкція по гідному життю особистості. Біблія – це книга відповідей на екзаменаційні білети, які ми будемо студіювати» - зазначив заступник голови райдержадміністрації Тарас Гоменюк.


 


«Біблія – найвеличніша книга у світі, через неї Бог говорить з людством. Саме Біблія дає знання для правильного та щасливого життя на землі» – пастор Церкви євангельських християн-баптистів Андрій Сульжук.

Активний волонтер, директор місії милосердя «Добрий Самарянин» Ростислав Боришкевич закликав учасників зустрічі до єдності та спільної молитви.

Такий сніданок є символом єднання керівників органів влади та релігійних конфесій для збереження християнських цінностей і моралі, а також об’єднання силою спільної молитви. Особливістю молитовних сніданків є те, що молитви до Господа виголошують не лише священнослужителі, але й кожен з присутніх.

Відомо, що наступна зустріч відбудеться у жовтні цього року.




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024