стрічка

Секретар із Гощі взяв участь у школі місцевого самоврядування

26 Серпня 2019, 20:32
773

Секретар Гощанської селищної ради Дмитро Ткачук узяв участь у літній школі самоврядування у Жовкві, тематика заходу стосувалася економічного розвитку громади та залученню інвестицій й об’єднала представників органів місцевого самоврядування із усієї України.

Про це повідомили на сайті селищної ради

«Надзвичайно важливо бачити успішні практики в дії, й інтегровувати цей досвід у свої громади. Усі спікери, які взяли участь у заході були дуже компетентними у своїх галузях й розповідали нам про управління ресурсами громади, важливість стратегічного планування, етапи його реалізації. Особливо багато говорили про державні інвестиції для місцевого розвитку та залучення інвесторів у регіони. Усе обговорювали у дуже практичному форматі, на прикладі реалізованих практик у тій чи іншій громаді», – поділився враженнями Дмитро.

Теоретичні знання, які учасники здобували під час навчань, підкріплювали практичними завданнями й у групах працювали над інвестиційними проєктами, які потім представляли іншим учасникам заходу.

До слова, програма літньої школи поєднала виступи експертів та практиків економічного розвитку із України та Польщі. Учасники Школи відвідали польське місто Замость й там ознайомитися із європейським досвідом залучення інвестицій в громаду. Багато уваги на заході приділяли питанням розвитку регіонального туризму.

Читайте також: На реконструкцію амбулаторії в Тучині витратять понад 3 мільйони гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024