стрічка

У Гощі ветерани АТО змагалися у риболовлі

03 Серпня 2019, 14:31
1193

Минулої неділі, у день пам’яті Святого рівноапостольного князя Володимира, на березі Гощанського ставка відбулися змагання з рибної ловлі поплавцевою вудкою «Літній поплавок» ветеранів-учасників АТО.

Організували й провели змагання ГО «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини» за підтримки ГО «Гощанська районна спілка ветеранів учасників АТО» й Гощанської селищної ради. 

У змаганнях  взяли участь 12 команд. До складу кожної з них входило по двоє учасників, які ловили рибу лише поплавцевою вудкою.

Переможці змагань з рибної ловлі «Літній поплавок» визначались як у командному так і в індивідуальному заліку. У результаті перше місце посіла команда у складі керівника Центру допомоги учасникам АТО Ігора Батинчука й учасника батальйону «Донбас», який брав участь у визволенні Лисичанська, Попасної Анатолій Овдійчук.

Друге місце посіла команда у складі Т. Гаврош і В. Козачка, і третє – Володимира Скиданчука й Олександра Власюка. 

Водночас Олександр Власюк став переможцем номінації «BigFish» й  отримав додатковий приз за найбільшу рибину. 

«Змагання «Літній поплавок» – це перший із трьох запланованих заходів, які проводяться для ветеранів АТО у рамках проекту «Рибацькі зустрічі». Наступного разу у змагання братимуть участь учасники бойових дій з інвалідністю. Відбудуться вони поблизу селища Клевань. Таким чином ми зможемо залучити якомога більше ветеранів АТО, візочників, які лікуються в Клеванському госпіталі», – розповідає керівник Центру допомоги учасникам АТО, член ради ГО «Обласної ветеранська спілка учасників АТО» Ігор Батинчук. 

Після вручення нагород учасники змагань із задоволенням куштували козацький куліш, рибку юшку, шашлики. Водночас вони ділились враженнями від риболовлі, спогадами про пережиті дні у місцях бойових дій і планами на майбутнє. З добрим настроєм і очікуванням уже наступної зустрічі учасники змагань повертались до своїх домівок.

Ірина ПОВАР За матеріалами газети «Рідний край»

Коментарі
04 Серпня 2019, 01:57
Так яку ж рибу вони спіймали?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024