стрічка

Гощанщина: правоохоронці попереджають про провокації на святкуванні річниці Хрещення Русі

26 Липня 2019, 18:18
Фото ілюстративне 722
Фото ілюстративне

У Рівному відбудуться заходи, приурочені святкуванню 1031 річниці Хрещення Русі-України. 

Урочистості відбуватимуться протягом 27-28 липня, повідомляють у Управлінні СБУ у Рівненській області. 

Вказані події можуть бути використані окремим радикально-налаштованими громадсько-політичними структурами для інспірування порушень громадської безпеки та провокацій стосовно державних та громадських діячів з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки.

Співробітники Управління Служби безпеки України в Рівненській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами працюватимуть у посиленому режимі з метою недопущення дестабілізації ситуації у ході проведення вказаних святкувань.

Для своєчасного виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів обласне Управління СБУ закликає осіб, які планують взяти участь у вказаних святкуваннях бути пильними та дотримуватися заходів безпеки, під час перебування у публічних місцях, а також утриматися від участі в несанкціонованих масових заходах суспільно-політичного характеру.

У разі виявлення зброї, вибухових пристроїв або підозрілих предметів, а також наявності даних про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення диверсій просимо звертатися до правоохоронців.

В Управлінні СБ України в Рівненській області діє цілодобова телефонна «гаряча» лінія: (0362) 678-606, або  на телефон чергового (0362) 62-43-43.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024