стрічка

Ексочільник Гощанщини подякував колективу за роботу

18 Липня 2019, 17:19
Юрій Ковальчук 1025
Юрій Ковальчук

Тепер вже колишній голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук подякував колегами за співпрацю, а ткож поділився новиною, що нещодавно він став дідом.

Про це експосадовець написав на своїй сторінці у Facebook.

«Шановні друзі! У мене дві чудові новини, довгоочікувані і цілком закономірні. Перша: у зв'язку із закінченням повноважень Президента України Петра Порошенко є розпорядження про моє звільнення з посади голови Гощанської райдержадміністрації. За майже 4,5 річний термін перебування на посаді зроблено чимало хороших справ для жителів району в різних галузях та сферах. Звичайно хотілося б більше реалізувати задуманого, про те не все вдається, що планується в силу об"єктивних чи суб"єктивних причин. І це цілком закономірно. Загалом хочу щиро подякувати всім, хто був поруч: сім'ї, заступникам, колективу РДА, керівникам структурних підрозділів, територіальних управлінь та органів, сільським та селищному головам, керівництву ОДА, депутату обласної ради Ю.Благодирю, народному депутату Ю.Вознюку, всім тим, хто допомагав та підтримував. Все реалізоване стало можливим лише спільній колективній роботі, як кажуть у народі «один у полі не воїн». Друга: нещодавно в мене з'явився дуже класний друг, товариш, надіюсь в майбутньому справжній рибалка – Дмитро Андрійович.  Життя подарувало новий виток в моїй долі і я цьому щиро радий.І кожен фініш по суті старт!Всім дякую, будьте оптимістами!», - написав Юрій Ковальчук.

Нагадаємо, 16 липня Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення Юрія Ковальчука з посади голови Гощанської РДА.

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024