стрічка

«Складні» сім’ї, субсидія, соціальна допомога – про що говорили на нараді у Гощі

13 Липня 2019, 08:50
1306

Голова Гощанської райдержадміністрації Юрій Ковальчук провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів РДА, підприємств та організацій району.

Про роботу центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зокрема, про стан соціальної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах проінформувала директорка центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Бусь, повідомляють у РДА.

Основним завданням працівників центру залишається виявлення та індивідуальна робота із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, - наголосила директор Центру.

Всього протягом І півріччя поточного року на обліку у Гощанському РЦСССДМ перебувало 265 сімей, в яких виховується 496 дітей. За 6 місяців 2019 року до центру надійшло 132 повідомлення про складні життєві обставини, 57% з яких складають повідомлення про вчинення насильства в сім’ї.

«Протягом І півріччя проведено 48 групових заходів з питань профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, популяризації сімейних цінностей тощо. Разом з тим проводиться робота щодо популяризації сімейних форм виховання, а саме створення в районі патронатних сімей. Адже така форма виховання має значні переваги у порівнянні з вихованням дітей в закладах інтернатного типу», - зосередила увагу присутніх Оксана Бусь.

Окрім цього під час наради обговорили питання виплати субсидій на тверде паливо та соціальних допомог, також про актуальні питання діяльності управління Державної казначейської служби.

На завершення керівниця апарату РДА Ірина Парфьонова акцентувала увагу керівників на своєчасному поданні пропозицій щодо нагородження Почесними грамотами райдержадміністрації з нагоди державних свят, а саме до Дня незалежності України.


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024