стрічка

Тучин: у геріатричному пансіонаті провели спартакіаду

03 Липня 2019, 12:19
1193

Тучинський геріатричний пансіонат, що в Гощанському районі, приймав естафету спартакіади «Рух заради здоров’я».

Спортивні активності стали завершенням першого, відбіркового етапу, повідомляє «РадіоТрек».

Зазначимо, що спартакіада традиційно проходить у два етапи. Перший - на базі установ соціального захисту населення. Тоді учасники змагаються лише між собою, аби відібрати найкращий склад команди, яка візьме участь у другому етапі. А вже у фіналі визначається єдиний переможець серед усіх збірних команд кожного закладу.

Зазвичай спортивні етапи спартакіади складаються з командних естафет. Проте зважаючи на те, що у Тучинському геріатричному пансіонаті проживають люди похилого віку, люди з інвалідністю, а також ті, хто потребує стороннього побутового догляду і медобслуговування, організатори внесли у спортивну програму певні корективи.

Учасникам, окрім командних змагань, запропонували також випробувати себе ще й в індивідуальних конкурсах - з використанням різноманітного спортивного інвентарю.

Після закінчення стартів усіх учасників змагань відзначили нагородами і подарунками.

Ініціаторами проведення спартакіади став департамент соцзахисту населення Рівненської ОДА, за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради та обласного відділення національного олімпійського комітету України.

1

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024