стрічка

Тучин: у геріатричному пансіонаті пройшла спартакіада

03 Травня 2019, 11:13
526

Тучинський геріатричний пансіонат, що в Гощанському районі, приймав естафету спартакіади «Рух заради здоров’я».

Спортивні активності стали завершенням першого, відбіркового етапу, повідомляє «РадіоТрек».

Спартакіада традиційно проходить у два етапи. Перший - на базі установ соціального захисту населення. Тоді учасники змагаються лише між собою, аби відібрати найкращий склад команди, яка візьме участь у другому етапі. А вже у фіналі визначається єдиний переможець серед усіх збірних команд кожного закладу.

Зазвичай спортивні етапи спартакіади складаються з командних естафет. Проте зважаючи на те, що у Тучинському геріатричному пансіонаті проживають люди похилого віку, люди з інвалідністю, а також ті, хто потребує стороннього побутового догляду і медобслуговування, організатори внесли у спортивну програму певні корективи.

Учасникам, окрім командних змагань, запропонували також випробувати себе ще й в індивідуальних конкурсах - з використанням різноманітного спортивного інвентарю.

Після закінчення стартів усіх учасників змагань відзначили нагородами і подарунками.

Ініціаторами проведення спартакіади став департамент соцзахисту населення Рівненської ОДА, за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради та обласного відділення національного олімпійського комітету України.

Між тим, вже 10 липня у с. Боянівка Рівненського району, на базі Рівненського геріатричного пансіонату, відбудеться фінал спартакіади «Рух заради здоров’я».


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024