стрічка

Як у Гощі День Конституції та молоді святкували

01 Липня 2019, 09:16
1542 Джерело: http://www.rv.gov.ua

На площі Героїв Майдану у Гощі відбулися святкові заходи з нагоди 23-річчя Конституції України та Дня молоді.

Розпочали свято запальними танцями в яскравих костюмах та спільним виконання Державного Гімну України вихованці районного центру дітей, юнацтва та молоді, керівниця якого Алла Цимбалюк. Про це повідомляють у райдержадміністрації.

З вітальним словом до жителів та гостей райцентру звернулись голова районної державної адміністрації Юрій Ковальчук та керуючий справами районної ради Олександр Панчук. Вони щиро привітали всіх присутніх з одним з «наймолодших» свят сучасної України - Днем Конституції України, та Днем молоді.


 

За вагомий особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у захисті конституційних прав, свобод людини і громадянина та з нагоди 23-ї річниці Конституції України Почесну грамоту облдержадміністрації вручили Алла Богачова-Теодорович.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені: Галина Віннічук (бібліотекарка публічно-шкільної бібліотеки-філіалу с. Річиця), Ольга Гапончук (секретар Синівської сільської ради), Олена Гончарук (директор Річицького НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів»), Андрій Сінкевич (викладач Гощанського районної школи мистецтв), Василь Турик (завідувач відділу інноваційних технологій Гощанського РОКД), Ніна Хруль (методистка ІІ категорії відділу контролю та кадрово-юридичного забезпечення Гощанського РОКД), Катерина Шевчук (класний керівник Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів).


 

За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, активну участь у громадському житті району та з нагоди Дня молоді Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджені: викладачка районної школи мистецтв Вільчак Оксана, провідна бібліотекарка Гощанської ЦРБ для дітей Вознюк Наталія, вчитель фізичного виховання, керівник гуртка Гощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гуда Максим, культорганізаторка І категорії відділу краєзнавства, туризму та організації дозвілля РОКД Валентина Гуменюк, завідувачка відділу інформаційних технологій та обслуговування користувачів Гощанської ЦРБ Кісліціна Катерина, провідний фахівець із соціальної роботи Гощанського РЦСССДМ Марина Никитюк, методист І категорії відділу народного мистецтва РОКД Андрій Сніщук, бібліотекарка І категорії Гощанської ЦРБ для дітей Ольга Федчук, директорка центру народної творчості та дозвіллєвої роботи с.Русивель Наталія Чапайло, вчитель інформатики Симонівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Олексій Яковець.

Не були забуті і ті, хто поклав своє життя за свободу і незалежність України – їх вшанували хвилиною мовчання. Квіти від голови райдержадміністрації, голови районної ради та селищного голови поклали до каменю, на місці якого буде встановлено пам’ятник героям визвольних змагань - воїнам УНР та УПА, Небесній Сотні та учасникам українсько-російської війни.

З державними святами усіх присутніх привітав народний депутат Юрій Вознюк та вручив Подяки найкращим представникам молоді Гощанщини.


 

Багато позитивних емоцій та чудовий настрій отримали присутні в цей святковий вечір від виконавців сучасної музики РЦДЮМ.

Подарунки та привітання від голови РДА Юрія Ковальчука отримали і представники учнівської молоді, які отримали найвищі бали на ЗНО.


 

По завершенню урочистостей захід продовжився святковим концертом та дискотекою з нагоди Дня молоді.









 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
14.04.2024