стрічка

У Воскодавах говорили про проблеми дітей-сиріт

29 Червня 2019, 10:00
Фото ілюстративне 896
Фото ілюстративне

У Воскодавській сільській раді відбулось виїзне засідання колегії райдержадміністрації.

Перед початком розгляду питань колегії голова Гощанської райдержадміністрації, голова колегії Юрій Ковальчук привітав з днем народження голову районної ради, члена колегії Олександра Поліщука, побажав міцного здоров’я, сил та процвітання, повідомляють у відомстві.

А також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України Юрій Ковальчук та Олександр Поліщук вручили Почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради Майківському сільському голові Галині Пивоварчук.

Під час колегії, зокрема, розглянуто 3 питання та прийнято відповідні рішення, а саме:

про влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейні форми виховання, захист житлових та майнових прав неповнолітніх;

про превентивні заходи працівників поліції щодо запобігання вчиненню кримінальних правопорушень на території Гощанського району;

про результати комплексного вивчення виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади виконкомом Воскодавської сільської ради.

Окрім цього учасники колегії відвідали адмінприміщення сільської ради, ознайомились із матеріально-технічною базою Воскодавського НВК «ДНЗ - ЗОШ І-ІІІ ступенів», публічно-шкільної бібліотеки, фельдшерсько-акушерського пункту, а також оглянули технологію обробки природного каменю.

У засіданні колегії взяли участь члени колегії, керівники установ та організацій району, керівники органів місцевого самоврядування.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024