стрічка

ЦВК оприлюднила списки кандидатів в нардепи від 153 округу

27 Червня 2019, 10:25
1613

У вівторок, 25 червня закінчився термін реєстрації у народні депутати України. Наразі, ЦВК оприлюдили списки всіх можливих кандидатів, яких допустили до виборів.

За 153 виборчий округ, до якого входить Гощанський район,  поборяться відразу 5 політиків.

Юрій Вознюк 

Народився 31 сiчня 1980 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Рівному, судимість відсутня, самовисування.

Юрій Вознюк у 2010-му році став депутатом Рівненської міської ради від «Фронту змін». На парламентських виборах у 2012 році переміг від Об’єднаної опозиції «Батьківщина». На позачергових виборах 2014 року здобув перемогу та до цього часу працює у фракції «Народного фронту».

Був одним з 59 депутатів, що підписали подання, на підставі якого Конституційний суд України скасував статтю Кримінального колексу України про незаконне збагачення, що зобов'язувала держслужбовців давати пояснення про джерела їх доходів і доходів членів їх сімей. Кримінальну відповідальність за незаконне збагачення в Україні запровадили у 2015 році

 

Павло Нікітюк

Народився 29 червня 1989 року в селі Лючин Острозького району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керуючий, адвокатське бюро «Павла Нікітюка», безпартійний, проживає в місті Нетішин Хмельницької області, судимість відсутня, самовисування.

Віталій Ундір

Народився 20 жовтня 1980 року в місті Острог Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший заступник голови адміністраці, Рівненська обласна державна адміністрація, безпартійний, проживає в місті Острог Рівненської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія «Європейська Солідарність».

З липня 2002 року по листопад 2010 року працював заступником директора з комерційної діяльності ВАТ «Молокозавод». З листопада 2010р. по лютий 2015р. – перший заступник Острозького міського голови.
На початку лютого 2015 Віталій Ундір очолював Острозьку РДА. Залишив посаду у квітні 2016 року.

З липня 2017 року заступник голови Рівненської ОДА.

Максим Хорев

Народився 29 вересня 1978 року в місті Єнакієве Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, керівник, Українсько - Єврейський релігійно культурний центр «ЯХАД», безпартійний, проживає в місті Нетішин Хмельницької області, судимість відсутня, самовисування.

Максим багато років займався перепохованнями жертв війни та політичних репресій, багато їздив по Рівненщині, де разом з однодумцями знаходили рештки тіл бійців УПА, радянської армії і перепоховували їх за свій рахунок. З 2014-го по 2017-го  був на війні у складі рівненського загону «Правого сектору», потім «УДА». Зараз повернувся і хоче втілити свою мету – розвивати туризм в Україні. 

Віктор Щербачук

Народився 1 вересня 1981 року в селі Хомутець Миргородського району Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ «РІТТЕР БІО АГРО», член Селянської партії України, проживає в місті Острог Рівненської області, судимість відсутня, самовисування.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024