стрічка

Освітлення вулиць та внутрішні туалетеив школі: чого потребують жителі Федорівки

22 Червня 2019, 11:42
1468

Допомоги у придбанні піску, нарізанні дров, сприяння підключення до Інтернету, ремонту покрівлі та будівництва внутрішнього туалету школи з цими та іншими проханнями зверталися до голови Гощанської РДА Юрія Ковальчука, під час візиту до Федорівської сільської ради.

Особливе занепокоєння у голови РДА Юрія Ковальчука викликає ситуація, яка склалась з технічним станом Федорівського центру народної творчості та дозвіллєвої роботи. Про це йдеться на сайті Гощанської РДА.

Дах протікає та потребує негайного ремонту, стіни під впливом постійної вологи починають руйнуватися. В аналогічному стані перебувають дерев’яні конструкції закладу культури – вікна, двері, підлога.




 

«Незважаючи на проблеми з приміщенням, федорівчани завжди відзначаються самобутніми талантами та зберігають місцеві традиції», - наголосив Юрій Ковальчук.

У відповідь, сільський голова Юрій Радчук зазначив, що для нього у пріоритеті є об’єкти комунальної інфраструктури – водопостачання жителів села та освітлення сільських вулиць.Також голова РДА Юрій Ковальчук відвідав Федорівську ЗОШ І-ІІ ступенів, де наразі активно готуються до нового навчального року та ведуться ремонті роботи.

В освітньому закладі упродовж кількох років залишалось невирішеним питання облаштування внутрішніх вбиралень. Втім вже з 25 червня заплановано розпочати роботи з їх облаштування, які будуть завершені до початку нового навчального року.




 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024