стрічка

У Гощі відбувся перший молитовний сніданок

21 Червня 2019, 21:19
Молитовний сніданок у Гощі 1091 Джерело: http://www.rv.gov.ua
Молитовний сніданок у Гощі

Гості заходу молилися за мир, а також говорили про цінності, яких не вистачає українцям.

У п'ятницю, 21 червня, у  Гощанському районі відбувся перший духовний сніданок. Його організували з ініціативи голови райдержадміністрації Юрія Ковальчука та сприяння організатора духовних сніданків при Рівненській ОДА Олександра Третяка, повідомляють у відомстві.

У вітальному слові керманич району зауважив, що подібні заходи стануть традиційними та будуть продовженням Національних молитовних сніданків в Україні.

У події взяли участь не лише представники духовенства, влади та громадських організацій, а й представники галузі культури, медицини й освіти, громадські активісти і волонтери.
Тема першого молитовного сніданку - «Виховання молоді за Святим Писанням».

На заході були присутні представники різних хоистиянських церков району. Учасники молилися за мир і багато говорили про цінності, яких не завадило б розвивати та зміцнювати українцям.

Ця зустріч дала змогу присутнім більше дізнатися про місцеві релігійні громади, а тим, у свою чергу, особисто познайомитися з посадовцями та активними жителями громади. У підсумку вирішили запропонувати освітнім закладам району, педагогічним та батьківським колективам започаткувати щотижневі спільні молитви «Отче наш». 




 


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024