стрічка

У дитячому таборі на Гощанщині стартувало «Олімпійське літо»

12 Червня 2019, 09:53
1348 Джерело: www.facebook.com

Діти, які відпочивають у санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка», що в селі Симонів Гощанського району, щороку долучаються до заходів, що проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Цього разу зустріч була особливою. Діти у супроводі вихователів, одягнених в хітони давньогрецьких богів та пишні зелені вінки, святковою ходою пройшли центральним майданчиком табору. Під звуки гімну України піднято на щоглі державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України. А урочиста поява факелоносця з олімпійським вогнем дала офіційний старт початку «Олімпійського літа» та спортивним активностям в Агатівці, повідомляють на сторінці організації у «Facebook».
Одразу 6 команд, сформованих з 10 дітей різного віку та статі, боролися в спортивних естафетах та індивідуальних конкурсах. Протягом всіх стартів їм довелося вправлятися з футбольними, фітбольними, баскетбольними м’ячами, спеціальними ключками та іншим різноманіттям спортивного інвентарю, що підготували їм організатори. За підсумком командних баталій перемогу здобула команда «Потужні». А найкращими в індивідуальних конкурсах стали:
Олександра Манько (конкурс «Гімнастичний»), Богдана Романова (конкурс «Скакалка»), Станіслав Фоляхов (конкурс «Володар м’яча»), Артем Єремчук (конкурс «Кільця»).
За традицією не обійшлося і без призів, нагород та сувенірів, які після закінчення заходу, організатори вручили не лише призерам і переможцям, а й всім учасникам заходу.

Читайте також: На Гощанщині розводитимуть племінних корів




 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024