стрічка

Як у Гощі День захисту дітей святкували

31 Травня 2019, 11:51
1353 Джерело: http://www.rv.gov.ua

Святкування відбулося на подвір’ї районного центру дітей, юнацтва та молоді, де взяли участь близько трьохсот дітей та батьків.

Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори створили усі умови задля проявлення творчих здібностей і вмінь кожної дитини, розповідають у Гощанській РДА.

Найбільш захоплюючим для дітлахів став виступ кінологів кінологічного центру ГУНП та поліцейських Управління патрульної поліції в Рівненській області.

Поліцейські розповіли, як за допомогою службових собак розкриваються злочини та розшукуються люди, а також дали змогу погладити чотирилапих «детективів». Патрульні поліцейські повторили з дітьми правила дорожнього руху та наголосили про їх дотримання під час проведення літніх канікул.

Свято супроводжувалось різноманітними конкурсами та розважальними заходами, були квести, ігротеки з аніматорами, майстер-класи, аквагрим, караоке, шоу «Хімія», спортивні естафети, малюнок на асфальті, солодка вата та солодкий стіл. Все це було безкоштовно.

Свято організовано за сприяння голови райдержадміністрації Юрія Ковальчука, за кошти районного бюджету, за підтримки спонсорів ПАФ «Вісла» (керівник Анатолій Гривківський) та ТзОВ «Полісся - Гарант» (Олег Левінський).


1




 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024