стрічка

У Гощі вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

11 Травня 2019, 14:16
894

У Гощі біля Меморіалу Слави відбувся мітинг «Хай буде пам’ять незгасима» з нагоди Дня пам’яті та примирення. Захід відбувся у середу, 8 травня.

Про це йдеться на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

У меморіальному заході взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Тарас Гоменюк, голова районної ради Олександр Поліщук, заступник Гощансьного селищного голови Юрій Сульжук, голова районної організації ветеранів України Мілія Музичук, ветерани війни в Афганістані та антитерористичної операції, представники Гощанського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, делегації трудових колективів, організацій, установ, молодь та громадськість міста, представники духовенства та ЗМІ.




Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни.

«Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старим – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни», – зазначив у своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Тарас Гоменюк.

Відбулося покладання квітів керівництвом РДА, районної і селищної ради до Меморіалу Слави та усіма присутніми до меморіальних плит загиблим військовим у 1939-1945 роках. 

Панахиду за загиблими та померлими захисниками України відправив настоятель Церкви Святого Василія Великого УПЦ КП селища Гоща о.Олег. Відповідні заходи відбулись на територіях всіх сільських рад району.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39