стрічка

Гощанські рятувальники перевірили готовність храмів до Великодня

24 Квітня 2019, 17:17
692

Працівники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели перевірку протипожежного водопостачання культових споруд задіяних до відзначення Великодня.

24 квітня провели відпрацювання документів оперативного реагування об’єктів задіяних до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В ході відпрацювання співробітники Служби порятунку ретельно вивчили планування об’єктів, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця розташування джерел зовнішнього протипожежного водопостачання.

Значна кількість людей відвідуватиме храми. Саме ця обставина вимагає як від священослужителів так і від прихожан суворого дотримання вимог правил пожежної безпеки, адже під час масових заходів зростає загроза виникнення пожеж. 

У ході профілактично-роз’яснювальної роботи із священослужителями храмів рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки у даних закладах, провели інструктажі щодо дій  у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної пригоди, вручили листівки та пам’ятки застережливого характеру.



 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024