стрічка

Нардеп від Гощанщини голодує кілька тижнів

18 Квітня 2019, 14:08
Юрій Вознюк 1574 Джерело: www.facebook.com
Юрій Вознюк

Уже дев’ять років поспіль народний депутат від 153 виборчого округу, до якого входить і Гощанський район, Юрій Вознюк практикує лікувальне голодування.

Про це парламентар написав на своїй сторінці у Facebook.

Протягом 21 дня Юрій Вознюк взагалі не вживав їжі, пив лише воду. Такого терміну голодування дотримується четвертий рік. Це, каже, найоптимальніший час, аби організм очистився та оновився.

«Існує така думка, що медична світова інформаційна політика замовчує або свідомо створює контраргументи (негативну інформацію) про лікувальне голодування. Перечитавши безліч статей, які основані на роздумах та аналізі різних кваліфікованих людей минулого і сьогодення. Випробувавши усе це на практиці із безпосередньою участю мого тіла і організму. Остаточно прийшов до висновку, що при масовій пропаганді цього процесу, кількість медичних та фармацевтичних корпорацій скоротилися б у рази. Мало того, світова індустрія по лікуванню онкохфорих (шалені фінансові ресурси без особливих матеріальних затрат) можливо б взагалі припинила своє існування. Адже під час голодування, організм на четвертий день починає харчуватись тобою із середини і в першу чергу, виїдає усі слабкі та нездорові клітини. Включаючи і ті, що несуть собою небезпеку онкозахворювання. Сьогодні ж, уже у дев‘ятий раз (9 років поспіль), виходжу із цього цікавого життєвого циклу. Вчетверте голодування тривало 21 день. З усього прочитаного мною – це ідеальний термін для оновлення. Відчуття перемоги, очищення та повного перезавантаження)», – написав народний депутат.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024