стрічка

Вибори 2019: Порошенко змінив довірених осіб на окрузі, до якого входить Гощанщина

13 Квітня 2019, 14:49
1149

Кандидат у президенти Петро Порошенко змінив трьох із п’яти довірених осіб у Рівненській області, ротація відбулася й у окрузі, куди входить Гоща та Гощанський район.

Варто зазначити, що довірених осіб, які представляють кандидата та його інтереси у виборчих округах в області , Петро Порошенко замінив ще за кілька днів до першого туру. До другого туру змін поки немає, передає «Рівне Вечірнє».

Так, у 154-му окрузі (Дубенський, Здолбунівський, Радивилівський, Демидівський та Млинівський райони) довіреною особою Петра Порошенка став дубенський адвокат Тарас Пащук, а доти був директор Дубенського держлісгоспу Олег Юркевич.

У 155-му (Дубровицький, Рокитнівський, Зарічненський та Володимирецький райони) замість директора Дубровицького держлісгоспу Віталія Петренка довіреною особою став Володимир Павловець, інформації про якого з відкритих джерел знайти не вдалося.

А у 156-му ОВК (Сарненський, Костопільський та Березнівський райони) Петро Порошенко обрав довіреною особою пенсіонера та чоловіка працівниці Костопільської міськради Анатолія Бернаду. Спершу ж довіреною особою в окрузі кандидата був бізнесмен, власник товариства «Уктехноліс» та депутат облради від БПП Руслан Потапчук.

У 152 та 153-му округах довірені особи залишилися ті ж. У Рівному (152-й виборчий округ) представляє інтереси Петра Порошенка підприємець у галузі вантажних перевезень Володимир Скиданчук. 

У 153-му ОВК (частина Рівного, Гощанський, Рівненський, Острозький та Корецький райони) – адвокат та колишній заступник начальника обласного управління юстиції Василь Харчук

Команда Володимира Зеленського ні перед першим, ні перед другим туром не змінилася. У Рівному його представляє адвокатка Ірина Пашкевич, у центральній частині області (153-й ОВК) – підприємець у галузі торгівлі Віталій Луцик, на півдні області – підприємець у галузі реклами та торгівлі Олександр Хижняк, на півночі – мешканець Нової Любомирки Рівненського району та працівник СВ «Трансгаз» Ігор Іванчук, а у 156-му ТВО – працівниця фірми «Агро-Центр» Олена Дячук.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024