стрічка

Як гощанські прокурори з корупцією борються

07 Квітня 2019, 14:15
Фото ілюстративне 1016
Фото ілюстративне

Співробітники Гощанського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури виявили факти вчинення посадовими особами органів місцевого самоврядування адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

До УЗЕ в Рівненській області ДЗЕ НП України направлено 2 матеріали для подальшого складання протоколів про адміністративні правопорушення за вказаними фактами, повідомляють у відомстві.

Також використовуючи повноваження, передбачені у ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції», Гощанським відділом Здолбунівської місцевої прокуратури у поточному році чотирьом сільським головам внесено подання на усунення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Окрім того, за участі працівників місцевої прокуратури Гощанським районним судом розглянуто 2 протоколи про адміністративні правопорушення, пов`язані з корупцією, складені спеціально уповноваженим суб’єктом в області (УЗЕ в Рівненській області ДЗЕ НП України).

Також, суб’єктам декларування району варто пам’ятати, що з 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подання суб'єктами декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування щорічних електронних декларацій за 2018 рік, який обмежений у часі та триватиме до 1 квітня 2019 року, а тому необхідно перевірити можливість безперешкодного входу до Реєстру та зібрати всю необхідну інформацію для заповнення декларації.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024