стрічка

П'ять причин розмістити рекламу в Район.Гоща

07 Квітня 2019, 14:05
853

Як банери, новини, статті на нашому виданні допомагають зробити ваш бізнес успішним.

Є кілька причин задуматися над розміщенням реклами на сайті Район.Гоща:

1. Про вас дізнаються.

Район.Гоща щодня відвідує в середньому 1000 унікальних користувачів. За березень 2019 року лічильники зафіксували близько 10 тисяч активних користувачів сайту та 23,5 тисячы перегдядів сторінок. Тож на вашу рекламу обов’язково зверне увагу цільова аудиторія. Крім того, ваша реклама буде поширена на сторінці видання у соцмережі Facebook.

2. Реклама в Інтернеті вічна.

Існує міф, що текст, який розміщений на новинному сайті люди бачать лише один день (у кращому випадку). Але насправді це не так. Уся інформація, що потрапила в мережу, залишається там назавжди. Навіть якщо її знімуть з сайту, залишається кеш-версія публікації.

3. Про вас «нагуглять»

Найчастіше шукають інформацію за допомогою Google. Як свідчать численні дослідження поведінки інтернет-користувачів, люди переглядають в основному перші кілька посилань. У кращому випадку – перші три сторінки. Якщо ви розмістите інформацію про свій товар чи послугу на сайті Район.Гоща, то автоматично потрапляєте на перші сторінки у Google. Не вірите? А спробуйте загуглити слово «Гоща»!

4. Наше видання зробить популярним ваш сайт

Реклама у виданні може бути текстова й банерна. Але обидва типи містять посилання на ваші веб-сторінки, що зробить вас відомими (див. пункт 1) і вас буде легше нагуглити (див. пункт 3).

5. Реклама у нас – це вигідно

Собівартість виготовлення реклами в інтернет-виданні є найнижчою з усіх типів (телевізійна, зовнішня тощо). Так само найнижче вартує розміщення реклами на сайті порівняно з іншими ЗМІ (телебачення, радіо, друк тощо). І головне, що результат (кількість кліків, показів тощо) можна відстежити за допомогою різноманітних інструментів.

Принципи, яких дотримується редакція видання Район.Гоща у сфері реклами:

  1. Чесність. Рекламні матеріали у виданні Район.Гоща марковані у спосіб розміщення тегу Реклама (наприкінці публікації).
  2. Прозорість. Оплата здійснюється офіційно по перерахунку.
  3. Якість. Графічна і текстова реклама, яку виготовляє редакція Район.Гоща, естетична, цікава й ефективна.

З питань розміщення реклами звертайтеся:

Тел. (097) 876 42 15

E-mail: [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024