стрічка

У Гощі обіцяють штрафувати тих, хто захоплює землі

31 Березня 2019, 09:00
1114 Джерело: http://hoshcha-rada.gov.ua/

Інспекторка благоустрою Альона Вахер звернулася до гощанців з приводу упорядкування вулиць, самовільного захоплення прилеглих до домоволодінь земель, а також зовнішнього вигляду селища.

«Усі ми хочемо, аби Гоща було красивою й упорядкованою. Усі точно знаємо, що  селище має бути чистим, а відповідні служби повинні працювати так, аби нас не поглинуло сміття. Однак, чи можемо ми стверджувати, що Гоща справді настільки охайна, що тут немає стихійних сміттєзвалищ, самозахоплених придорожніх смуг? Чи всі приватні подвір’я та території поблизу них прибрані? І найголовніше, чи ми робимо все, від нас залежне, аби Гоща була чистою? Очевидно, що ні, передає сайт Гощанської селищної ради.

З настанням весни про це можна говорити особливо багато. Ми вже неодноразово закликали мешканців Гощі, підприємців, керівників установ та організацій приєднуватися до заходів упорядкування Гощі чи самим їх ініціювати. Також наполегливо переконуємо не захоплювати території біля городів, бо це призводить до руйнування та забруднення вулиць та доріг, а нам доведеться застосовувати штрафні санкції до порушників. Два метри дороги, які ви незаконно захопите й посадите там картоплю, буряки, цибулю чи плодові дерева, може, і прохарчують вашу сім’ю кілька днів, але вже точно не зроблять нашу громаду привабливішою. Те саме можна сказати про пісок, камінь та інші будівельні матеріали, які гощанці зберігають на суміжних зі своїми обійстями територіями.

Усе починається із себе. З простих послідовних кроків, які робить кожна людина. Із цих кроків вибудовується шлях. Шлях громади до якісного, красивого та гідного життя».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024