стрічка

Керманич Гощі вчився регулювати земельні відносини та наповнювати бюджет

19 Березня 2019, 11:42
Керманич Гощі вчився регулювати земельні відносини та наповнювати бюджет 973
Керманич Гощі вчився регулювати земельні відносини та наповнювати бюджет

Гощанський селищний голова Микола Панчук узяв участь у практикумі із застосування законодавства в Рівненському РВ Асоціації міст України на тему «Механізми підвищення ефективності управління земельними ресурсами територіальних громад. Проблемні питання у сфері земельних відносин», який проходив на базі Дубенської міської ради.

Зустріч передбачала огляд земельного законодавства та зміни до нього, врегулювання земельних відносин, шляхи наповнення місцевих бюджетів та земельні платежі, як важливий ресурс зростання добробуту громад та огляд місцевого законодавства в діяльності органів місцевого самоврядування. Також обговорили питання організації роботи постійних депутатських комісій, повідомляють на сайті Гощанської селищної ради.

«Зустрічі міських, сільських голів та депутатів місцевої ради – це найперше обмін досвідом. Так простіше вибудувати комунікаційний майданчик, з’ясувати суперечливі питання в роботі органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу.  Я б хотів, аби подібний практикум провели у Гощанській селищній раді», – зазначив Микола Панчук.

 Спікерами на заході були експерт з питань управління земельними ресурсами Олександр Придатко, завідувач організаційним відділом Рівненської міської ради, юрист Юрій Павлов, начальник відділу екології управління економіки Рівного, член секції екології АМУ Валентина Веремко.

Наприкінці зустрічі учасники заходу відвідали ТОВ «Склоресурс» та Дубенський професійний ліцей.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024