стрічка

Гощанських комунальників привітали зі святом

18 Березня 2019, 18:00
Гощанських комунальників привітали зі святом 880 Джерело: www.facebook.com
Гощанських комунальників привітали зі святом

З нагоди дня працівників житлово-комунального господарства керівники селищної ради привітали місцевих комунальне підприємство «Агентство розвитвитку Гощі» з професійним святом.

«Ви працюєте багато. Ваша робота - це про чистоту й благоустрій, а ще про те, як долати глобальні проблеми, шукати альтернативні шляхи, переконувати й мотивувати.  Добре, що ви у нас є. Добре, що ви такі прогресивні й бачите на кілька кроків вперед. Добре, що ви не боїтеся ніякої роботи. Будьте здоровими й працюйте, аби Гоща розвивалася», – йдеться у вітальному дописі на сторінці селищної ради у Facebook.

Довідково: День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення − це професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024