стрічка

Бочаниця: школярі розминалися із чемпіоном

15 Березня 2019, 16:16
Бочаниця: школярі розминалися із чемпіоном 1235 Джерело: www.facebook.com
Бочаниця: школярі розминалися із чемпіоном

У рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», Бочаницьку школу відвідав відомий спортсмен та розповів учням про своє професійне життя.

До сільських школярів завітав майстер спорту України міжнародного класу з козацького двобою, багаторазовий чемпіон України з бойового самбо та ММА (змішані єдиноборства), призер чемпіонату Європи з бойового самбо Микола Кондратюк, йдеться на сторінці Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Facebook.

Зустріч спортсмена зі школярами почалася із коротенького знайомства, під час якого діти розпитали в гостя про його режим тренувань та спортивні досягнення. Микола розповів дітям про те, що розпочав свою спортивну кар’єру в 16 років і наразі являється професійним бійцем з ММА. А ще він працює тренером у Гощі та Рівному в спортивному клубі «Скіф». 

Після теоретичної частини заходу, чемпіон провів для дітвори розминку. Також школярі отримали практичні навики від титулованого спортсмена. Учні були захоплені спортивними елементами, які він їм продемонстрував. 
Організатори заходу відзначили школярів, які стали переможцями конкурсу спортивного малюнку, що напередодні відбувався у школі. А завершився захід вже традиційним спільним фото і тривалою автограф-сесією.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024