стрічка

Гоща: продукція місцевих виробників продається на європейських ринках

15 Березня 2019, 14:00
Юрій Ковальчук 1083 Джерело: www.rv.gov.ua
Юрій Ковальчук

Голова Гощанської райдержадміністрації Юрій Ковальчук прозвітував перед громадськістю про виконання райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2018 році.

У своєму виступі посадовець зазначив, що пріоритетними завданнями, які ставив перед собою у 2018 році, були забезпечення виконання делегованих районною радою повноважень відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про місцеві державні адміністрації», йдеться на сайті Гощанської РДА.

Це, насамперед, забезпечення стабільної роботи усіх галузей економіки району, адже наповнення районного та місцевих бюджетів дало змогу збільшити капіталовкладення в соціальну сферу району: освіту, культуру, охорону здоров’я.

Юрій Ковальчук акцентував увагу присутніх на збереженні позитивного інвестиційного іміджу Гощанщини. Як результат, у звітному році 2 підприємств району із власною продукцією вийшли на європейський ринок – це ТОВ «Гощанський завод продтоварів» ТМ «Пригощайся» та ТОВ «Дедденс агро».

Завдяки плановій та системній роботі структурних підрозділів РДА у співпраці з підприємствами, установами, організаціями району та органами місцевого самоврядування було досягнуто позитивних темпів економічного і соціального розвитку.

«Підводячи підсумки зазначу, що у звітному періоді виконав повноваження, покладені на адміністрацію районною радою. Показники оцінки результатів діяльності свідчать про те, що у 2018 році вдалося утримати економічний і соціальний розвиток району на достатньому рівні. Але попереду ще багато завдань, що потребують невідкладного вирішення за нашої більшої активності і наполегливості. Впевнений, що у поточному 2019 році нам вдасться не менш успішно втілити усе заплановане», – наголосив голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024