стрічка

Голова Гощанської адміністрації привітав добровольців зі святом

15 Березня 2019, 12:10
Фото ілюстративне 691
Фото ілюстративне

У четвер, 14 березня, відзначають День українського добровольця, це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників на східних кордонах.

З цього приводу голова Гощанської райдержадміністрації Юрій Ковальчук привітав місцевих добровольців зі святом, повідомляють на сайті РДА.

«У березні 2014 року, усвідомлюючи високий ризик військового вторгнення на територію України та бажаючи захистити суверенітет та територіальну цілісність своєї держави, добровольці із Самооборони Майдану вирушили на військовий полігон для проходження військової підготовки з метою подальшої участі у воєнних діях. Як наслідок, з лав Самооборони Майдану було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії, до якого примкнули тисячі свідомих громадян України. Вчителі, лікарі, студенти, підприємці – сотні майданівців – рушили з барикад Майдану на дальні барикади Донбасу боронити незалежність України та стали патріотичною основою нової української армії.

Нині ми вшановуємо мужність та героїзм всіх захисників нашої незалежності. День добровольця доводить злагодженість, єдність кожного, хто у той чи інший спосіб долучається до захисту України.

Переконаний, що ці важкі для нашої країни останні роки загартували українців і об’єднали тісною дружбою, святою вірою у непереможний народ і єдину націю заради майбутніх поколінь.

Найщиріші вітання і шана усім нашим землякам-волонтерам, добровольцям, військовим за безкорисливу, свідому, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі.Нехай щаслива доля буде прихильною до кожної вашої родини та нашої рідної України», – сказав очільник району.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024