стрічка

У Гощі обговорили, як здійснюватимуть монетизацію субсидій

13 Березня 2019, 10:00
У Гощі обговорили, як здійснюватимуть монетизацію субсидій 1003 Джерело: http://www.rv.gov.ua
У Гощі обговорили, як здійснюватимуть монетизацію субсидій

Аби забезпечити якісну організацію роботи по виплаті «живих» грошей, голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук зібрав на нараду представників компетентних відомств.

Під час зустрічі начальниця управління соціального захисту Ірина Гуменюк повідомила що, у березні громадяни отримають готівку для оплати комунальних послуг за лютий. У Гощанському районі монетизацію житлової субсидії отримає близько 4700 домогосподарств, що складає майже 10,5 мільйона гривень, повідомляють у райдержадміністрації.

Субсидія не пенсіонерам буде перерахована грошовим переказом через «Ощадбанк», а пенсіонерам виплачена через Пенсійний фонд одночасно з пенсією. Жодної комісії від субсидіантів та пільговиків банк не братиме.

Керуюча «Ощадбанком» Алла Поліщук зазначила, що у Гощанському відділенні з 12 березня працює два вікна для оформлення картки про отримання коштів на виплату субсидій.

Під час зустрічі голова РДА Юрій Ковальчук наголосив, що у населення не повинно бути жодних підстав для хвилювання. Нарахування субсидій не змінилося, змінився лише механізм виплати. Також керманич району загострив увагу на проведенні активної роз’яснювальної роботи з питань монетизації, аби громадяни не створювали черг до банківських кас та управління соціального захисту населення. Через Укрпошту вже розіслали повідомлення з усією необхідною інформацією.

Нагадаємо, відучора, 12 березня, запрацювала монетизація субсидій.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024