стрічка

Як отримати кошти за субсидію, розповіли у Гощі

05 Березня 2019, 16:45
Як отримати кошти за субсидію, розповіли у Гощі 1019
Як отримати кошти за субсидію, розповіли у Гощі

У Гощі провели зустріч, на якій розповіли як отримати гроші за субсидію. 

У понеділок, 4 березня відбулась нарада з соціальними робітниками за участю голови райдержадміністрації Юрія Ковальчука, директорки територіального центру Діани Коваленко, в.о. начальниці управління соціального захисту населення РДА Ірини Гуменюк. Про це повідомляє Гощанська районна державна адміністрація

Під час зборів обговорили питання монетизації субсидій, а саме розповіли деталі отримання коштів. Як зазначили на нараді пенсіонери району отримають субсидію готівкою через поштові відділення або банки разом із пенсійними виплатами із 4 по 25 березня.

Виплата складатиметься з двох частин: пенсії та субсидії. Листоноші приноситимуть готівку разом із пенсією. Через банк кошти надходитимуть на рахунок або картку субсидіанта.

Отримувачі субсидії, які не є пенсіонерами, отримають кошти в «Ощадбанку» з 12 березня. В подальшому ці виплати будуть здійснені у квітні за березень та у травні за квітень. Кожен субсидіант, пенсіонер чи не пенсіонер, із 4 по 10 березня отримає письмове повідомлення із роз’ясненням. Зекономлені кошти субсидії громадяни зможуть використати на власний розсуд.

Інформуючи про монетизацію субсидій, голова РДА Юрій Ковальчук повідомив, що варто провести активну інформаційно-роз'яснювальну роботу про те, як отримати гроші за субсидію, серед підопічних територіального центру - одиноких громадян похилого віку, осіб, не здатних до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду.

Важливо, щоб усі суб’єкти, які задіяні в механізмі виплати субсидії, а саме Пенсійний фонд, «Ощадбанк», «Укрпошта», забезпечили якісну організацію відповідної роботи.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024