стрічка

Синів: команда шолярів перемогла у обласному конкурсі профорієнтаційних проектів

23 Лютого 2019, 14:07
1654

Команда «Вільний вітер» з Синівської школи стала головним переможцем регіонального етапу інноваційного проекту з профорієнтації для учнівської молоді. 

Конкурс проходив у трьох номінаціях - «Кращий туристичний маршрут», «Кращий гід-екскурсовод», «Краща PR – компанія». Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

За перемогу вели боротьбу п’ять команд - «Варта» з Рокитнівського району, «Барви Случа» Березнівського, «Вільний вітер»  з Гощанщини, «Етноfresh» з Демидівщини та «Рівненські Магеллани» з Рівного.

1

1

 

Заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко вручила переможцям сертифікат на участь у міжрегіональному проекті «ПрофіКемп», який відбудеться у Херсоні у травні-червні цього року. Команда з Рівненщини буде змагатися із представниками з Львівської, Херсонської та Закарпатської областей.

Також визначили переможця у кожній номінації.

2

1

 

Нагадаємо, профорієнтаційний проект «Знай і люби свій край» розпочався у минулому році. Спочатку учні 7-9 класів досліджували свій рідний край, збирали цікаву інформацію, мандрували туристичними стежками Рівненщини. Команди підготували презентації, де показали туристичну привабливість свого краю, його унікальні природні та культурно-історичні пам’ятки, віртуальні екскурсії туристичними маршрутами, рекламні кампанії свого маршрутного шляху.

Загалом проект «Знай і люби свій край» впроваджується, щоб привернути уваги шкільної молоді до туризму як одного з важливих чинників економічного та соціального розвитку як Рівненщини, так і України. Його мета - формування відповідального ставлення молоді до вибору професії, розширення знань про світ професій та спеціальностей, ознайомлення з потребами місцевого та регіонального ринку праці.

1

2

1

1

2

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024