стрічка

У Гощі безробітним розповіли, що можна отримати працюючи в армії

13 Лютого 2019, 18:30
У Гощі безробітним розповіли, що можна отримати працюючи в армії 1129
У Гощі безробітним розповіли, що можна отримати працюючи в армії

У Гощанському центрі зайнятості безробітним розповіли про можливості, які стануть доступні після підписання контракту на службу в армії.

У вівторок, 12 лютого відбувся семінар з безробітними щодо військової служби за контрактом у Збройних Силах України. Про це повідомляє Гощанський об'єднаний районний ТЦК та СП.

Захід провели в Гощанському районній філії Рівненського обласного центру зайнятості. А його метою було інформування присутніх щодо умов укомплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом. 

Зустріч відкрив заступник директора філії Ігор Позіховський, який акцентував увагу присутніх на тому, що в наш час служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці. 

Начальником та інструктором відділення рекрутингу та комплектування Гощанського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки капітаном Романом Волощуком, сержантом Геннадієм Довгальцем коротко розповіли про розмір грошового забезпечення, державне забезпечення, соціальний пакет, можливості безкоштовного медичного обслуговування, лікування в госпіталях України, можливості підготовки та перепідготовки до відповідних посад, здобуття вищої освіти у військових навчальних закладах, а також про нагальну потребу у вакантних місцях та посадах, як у військових, так і у цивільних працівниках. 

Військовослужбовці докладно розповіли про порядок відбору громадян України в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. 

Наприкінці семінару присутні поспілкувалися з військовими та отримали відповіді на запитання, що їх цікавили. Крім цього, безробітним роздали інформаційні буклети, орієнтовані на популяризацію служби Збройних Силах України.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024