стрічка

Дев'ятирічний хлопчик з Горбакова зайняв ІІ місце на обласному турнірі з шахів

08 Лютого 2019, 15:43
Дев'ятирічний хлопчик з Гощанщини зайняв ІІ місце на обласному турнірі з шахів 2981
Дев'ятирічний хлопчик з Гощанщини зайняв ІІ місце на обласному турнірі з шахів

Юні шахісти з Гощанського району взяли участь у дитячому Кубку області з шахів.

На вихідних 2 та 3 лютого відбувся І етап дитячого Кубка Рівненської області з шахів 2019 року. Про це йдеться у групі в Facebook «Гощанщина спортивна».

Змагалися юні шахісти Гощанського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського районів, міст Рівне, Вараш та Почаєв.

Від Гощанського району виступили 4 вихованці Гощанської ДЮСШ: Богдан Музичук (Бочаницький НВК), Володимир Люшин та Владислав Блох (Гощанська ЗОШ), а також Назар Калько (Горбаківський НВК). Тренеркою учасників є Олена Гапончук.

Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Всього в змаганнях взяли участь 88 учасників. Кращі спортсмени нагороджені медалями, грамотами та подарунками. Змагання відбулися за організаційних зусиль Федерацій шахів Рівненської області та міста Рівного.

Учасник від Гощанщини Назар Калько посів друге місце на змаганнях. Зазначимо,, що за останніх півтора місяці для Назара це вже третя перемога в змаганнях з шахів. Наприкінці грудня 2018 року юний шахіст посів третє місце на обласному дитячому турнірі з шахів «Святий Миколай у кожну хату», два тижні тому Назар посів перше місце в особистому заліку на змаганнях з шахів у залік Спартакіади школярів району, а також допоміг команді своєї школи посісти командне перше місце. І це попри те, що Назар зараз навчається, лише у 3 класі.

Запорукою успіху Назара є те, що він, практично, не пропускає занять з тренером в Гощанській ДЮСШ та приділяє багато уваги шахам у свій вільний час, а також те, що він дуже любить цю інтелектуальну гру.





 

Коментарі
08 Лютого 2019, 21:25
Неуки, місто Почаїв. Але звідки вам знати, якщо ви навіть у Гощі не були, бо за межі ФБ не вилазите.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024