стрічка

Старшокласників Гощанщини запросили на службу в поліцію

04 Лютого 2019, 16:45
Старшокласників Гощанщини запросили на службу в поліцію 1557
Старшокласників Гощанщини запросили на службу в поліцію

До двох шкіл Гощанського району завітали поліцейські та розповіли про умови вступу та перспективи служби в поліції.

Поліцейські Гощанського відділення поліції побували у Горбаківському та Симонівському навчально-виховних комплексах, про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Зі старшокласниками правоохоронці провели не лише профілактичну бесіду щодо неприпустимості булінгу, а й ознайомили із умовами вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

Передусім, працівники ювенальної превенції та кадрового забезпечення роз’яснили підліткам законодавчі зміни у протидії булінгу, наголосили на суворішому покаранні, яке застосовуватиметься до правопорушників і осіб, які приховуватимуть факти цькування чи знущання над школярами. Акцентували поліцейські увагу підлітків і на тому, що відповідальність за подібні протиправні дії дітей до 16-ти років несуть батьки.

Однак більшу зацікавленість у старшокласників викликала інформація щодо відбору на навчання до  профільних закладів системи МВС. Випускників цікавили не тільки умови вступу, а й подальша перспектива працевлаштування, матеріального і грошового забезпечення.

 

Коментарі
08 Лютого 2019, 21:41
Передерти зі сайту поліції без лінків. Ви знаєте, що це підсудна справа.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024