стрічка

Творчим дітям Гощанщини пропонують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі есе

31 Січня 2019, 16:45
Творчим дітям Гощанщини пропонують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі есе 1822
Творчим дітям Гощанщини пропонують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі есе

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей запрошує дітей до участі у Всеукраїнському конкурсі есе «Діти єднають Україну».

Завданням конкурсу є плекання у молодого покоління почуття української ідентичності та національної самосвідомості, турботи про свій народ, повідомляє у соцмережі Оля Федчук‎.

А також ще одне завдання – це виявлення та стимулювання творчо обдарованих дітей та підлітків, зацікавлених у становленні України як правової, демократичної, соціальної держави.

Мета конкурсу – формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості та знань про історію України, сприяння національно-патріотичному
вихованню особистості.

У конкурсі беруть участь діти у 2-х вікових категоріях:

  • читачі-учні 10-14 років;
  • читачі-учні 15-18 років.

Творчі роботи подати до 10 лютого в Гощанську центральну районну бібліотеку для дітей в електронному варіанті з коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, вік, домашня адреса та телефон, які не входять до обсягу есе.

Вимоги до есе:

Есе має бути написане в електронному форматі друкованим обсягом не більше двох аркушів формату А4, шрифтом Times New Roman, 1,5 інтервалом, 14 кеглем.

На конкурс приймають індивідуальні роботи українською мовою.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024